Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 19 februari 2009

Av J P - 19 februari 2009 11:37

I dag har lillsnörplan varit ensam (med Kuba) i nästan 2,5 timmar. Jag var nämligen tvungen att åka i väg och skriva tenta på skolan. Inte ett pip när jag gick, inte ett pip när jag kom och inte en endaste liten kissefläck. Duktiga lilla ludd!


 Usch, det var en saftig tenta! 4 böcker varav två på engelska, 21 föreläsningar, 7 kompendium och två grupparbeten på det. Huvva! Men det har faktiskt gått riktigt bra att plugga med lilla Heidi här hemma. Ytterligare ett G bör vara i hamn.


I går var vi till Blå stjärnan med Heidi. Nej, det har inte hänt något alls, vi var bara där och handlade i butiken :-) I butiken träffade vi Krokasmedens Galens matte Jeanette. Himla trevligt! Dessa två hjälpte till som lockande reklam innan jag bokade valp från kenneln *skratt* 

Heidi var som vanligt där inne, nyfiken och glad. Vi passade på att väga henne och vågen stannade på 6,3 kilo. Jag hoppas att hon blir en ganska liten malle, men när jag får den minsta valpen i kullen så har de en förmåga att bli störst ändå till sist så vi får väl se hur det blir med den saken!


Det är så himla mysigt med en liten valp i huset, trots att hon läcker som ett såll och biter på allt, men det är ju så det ska vara. Kuba har också blivit en mycket gladare hund överlag då hon inte trivs lika bra som ensamhund. Jag längtar som en tok till sommaren när man kan gå längre promenader i solvarm skog med två ystra hundar som rusar runt. Sol och bad och allt som hör till med valp som orkar lite mer. 

Ovido - Quiz & Flashcards