Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 7 februari 2009

Av J P - 7 februari 2009 10:37

Kvällen var varm för en liten skrutta som är van vid att bo betydligt svalare. Hon flåsade och gnällde och det är lite så i dag med. Vi har det ju rätt varmt här hemma så fönstret får stå öppet lite. Annars så är allt toppen. Hon och Kuba är väldigt försiktiga med varandra och håller sig lite på var sin kant.

Natten gick smärtfri. Vi var ute med henne sent och jag gick upp hyfsat tidigt men hon hade hållt sig hela natten trots att hon var uppe och lekte en sväng i ottan innan hon somnade om igen. Lite småpip men efter lite gos så somnade hon sött.


Hon är gudomligt söt! Alldeles rödbrun, mörka pepparkornsögon, små öron, näpet ansikte och en kub till kropp. "Hon är alldeles rund" fnissade husse när han lyfte upp henne :-) 5,2 kilo ludd med vassa, kampglada hajtänder!


Hon leker, sover, gosar, äter bra och går ut och gör sina behov duktigt (förutom en liten olycka efter maten när jag trodde att hon redan hade gjort av sig ute). Hon är pigg och glad, livlig, lekfull och energisk! Hon kommer när man ropar och är väldigt följsam ute...än så länge *skratt* Vi får väl se hur länge det håller i sig!

Ovido - Quiz & Flashcards