Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av J P - 22 februari 2009 22:06




Åhej..


Åhå!


Periskåp...åskledare...?


Stor och liten röd!


*uff* förbenade halsband!


Ge mig en hjälpande tass då din luspudel!


Shyrre benmuskler, där ligger matte i lä!

Av J P - 22 februari 2009 09:52

Man ska vara försiktig med vad man önskar, för visst tusan kom det snö till slut!

I går var det som husse sa "snöstorm" :-) Vilket innebär att det kom circus en decimeter under eftermiddagen och kvällen. Rått och jäkligt var det men blåste gjorde det inte så mycket. Urk! Kalla, klara och framförallt torra vinderdagar med strålande sol och gnistrande snö kan ju vara underbart. Men det är Göteborg vi talar om! I dag töar det så härlig slask är att se fram emot *böl*


Det var roligt så länge det varade och jag har aldrig sett en hund njuta av snö så mycket som Heidi. Hon rullar, plogar och ålar sig och myser så mycket att hon gömmer av att kissa t o m. Efter ett tag får hon fnatt och springer runt runt runt! Kuba tycker också det är lite latjo men vill gärna in i värmen efter en stund när det är så rått ute.


I går träffade vi Lina, Johan och schäferflickan Bestha Elsa. Jäklar i min låda vad de sprang! Vi vill att dessa tre töser ska fungera ihop och Elsa är lika snäll och undergiven som Heidi verkar vara så det blir nog inga problem. Kuba är lite mer dominant men det gick jättebra där med. Hoppas det håller i sig även när Elsa blir lite större, hon är 6 månader nu.


Man blir trött av att härja!


Ska vi leka?

Ovido - Quiz & Flashcards