Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av J P - 29 augusti 2009 18:07

Kuba har fått tillbaka blodörat *svordomar* Det är ju själva *pip* Jag blir så ledsen och frustrerad *dunkar huvudet i väggen* Ska stackarn behöva gå igenom hela fadirullan igen? Än så länge är det bara en liten bubbla med vätska så Kuba får ta det superlugt nu över helgen. Har vi riktigt tur så går det tillbaks, annars så bär det iväg till veterinären igen så får de åtgärna det innan det blir lika stort som förra gången *pip**pip**pip**grrrr*


Jag, husse och Heidi åkte iväg till skogen idag för att leta svamp. Såg framför mig en smaskig macka med drivor av gyllengula, smörstekta kantareller på. Jag vet inte hur länge vi var ute, ett par timmar kanske, och vi hittade f y r a (4!!) svampar (som jag visste var ätliga) varav två var små ynkliga gula kantareller i miniformat och de andra två minst lika små och ynkliga taggsvampar *suckar djupt* Det blev Mc Donalds i stället.


På tal om mini...träffade en kvinna med en cairnterrier i går och vi stod och pratade lite.

-"Vilken fin malle du har" sa tanten, "hon är ganska lik en schäfer"

Jag blev jätteglad och pöste för schäferlika mallar är ju det finaste som finns.

"En liten minischäfer" forsatte hon.

*hrmfh*


I morgon bär det av till Falkenberg för att kika på SM. Jag och Lina drar iväg i ottan för lydnaden börjar redan kl 06:30. Hualigen! Kennelpappa tävlar, Heidis moster tävlar, sökgurun Git tävlar och Linas uppfödare tävlar. Så det är några att hejja på :) Dessutom kommer några av Heidis syskon dit och jag hoppas jag hittar dom i vimlet.


Ätbar?


Min lilla minischäfer


Ovido - Quiz & Flashcards