Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 29 april 2009

Av J P - 29 april 2009 21:31

Sista tentan för terminen är avklarad, himmel så skönt! På söndag åker vi iväg på fältexkursion till Danmark och Heidi Hoppsan ska på "semester" hos Asta med flock. Jag lär väl få dra henne därifrån sedan :-D


I går var det dags för första tillfället med lite praktiska övningar på valpkursen och Heidi betedde sig väl som resten av skaran småpyttar. Drog och slet i början för att försöka komma fram till alla skojiga lekkamrater men efter en stund lugnade hon ner sig och kunde hålla hyfsat fin kontakt med den där blomsklossen i andra änden av kopplet. Blev det riktigt tråkigt så pep hon lite eller rullade sig men annars så var hon rätt lugn. Vi började med lite gå i sicksack med kontakt mellan alla de andra valparna, sitt, ligg och inkallningar med ingång. Lite flamsigt blev det ju förstås, hon är ju inte alls van vid situationen men det ska nog bli bra!


Vilken fantastiskt fin "sommardag" det har varit i dag. 20 grader i skuggan och strålande sol (nu är klockan 21:40 och det är 16 grader ute). Jag och hundarna tog en sväng ner till Tångudden i kväll och det var helt underbart att sitta på en klippa och titta på det spegelblanka havet medan hundarna for runt och lekte och solen så smått började gå ner. En lisa för själen!

Ovido - Quiz & Flashcards