Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 23 april 2009

Av J P - 23 april 2009 23:06

Hundvårdskvällen i går på klubben var jätteintressant och bra. Den handlade om sommarens faror och vad man kan göra när olika olyckor inträffar. Det var röntgenspecialisten Maths Lindberg som föreläste för oss och det är sannerligen en trevlig och kunnig karl. Jag har röntgat mina hundar hos honom och det kan jag verkligen rekomendera för er som bor i Göteborg med omnejd. Mycket duktig och noggrann. Har dessutom schäfer själv!


I dag spenderade vi eftermiddagen vid havet och njöt av saltdoft och det vackra vädret. Heidi for runt som ett skållat troll, det är inte klokt vad den hunden kan springa utan att bli trött. I bland kommer hon dock och sätter sig vid oss, tar en liten paus och kikar på omgivningen. Kuba sprang å andra sidan inte alls utan stod bara och glodde. Hon blir så otroligt lat när hon löper. Husse drar med henne ut på sina joggingturen och det är väl tur det, för annars så hade hon väl inte rört sig alls utan bara gått och slokat.


Jag har även tränat lite i dag med Heidi. Balnd annat sitt-sitt kvar, ligg-ligg kvar. Hon är så otroligt lättlärd att det gäller för mig att hänga med i svängarna. Men roligt har vi :-)

Ovido - Quiz & Flashcards