Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 6 juli 2008

Av J P - 6 juli 2008 17:13

Hm, skulle redigera och råkade visst radera hela inlägget...hur vad det jag skrev nu.

I dag har jag varit och kikat på schäfer-sm i Romelanda. Det är alltid roligt och lärorikt att se de olika ekipagen och idag var det skyddsarbetet. Min fodervärd Andreas tävlade med sin äldre tik, Esswalds Nita, och de slutade som tvåa i skyddet. Jättekul, stort grattis!

På plats träffade jag Lina och Frida, två Alingsåkompisar, och det var jättekul att få träffa dem igen. Det verkligen längesedan! Vi fikade, snackade hundar och var en ytterst snacksalig publik *skratt*

Nu är jag mer sugen än någonsin på en en liten schäfervalp (eller kanske malle) att satsa ordentligt på när det gäller tävling. En ridgeback är inte direkt en ras som man tränar skydd med, en gren som jag verkligen tycker är rolig, och några arbetsnarkomaner är de då rakt inte. Men, det får troligtvis vänta till vintern eller våren. Längtan kommer att bli lång men samtidigt är det förstås roligt att leta efter just den rätta valpen för mig.

När jag kom hem möttes jag av en lycklig Kuba. Hon är en riktigt mattegris och trots att husse är hemma så är hon inte fullt nöjd förrän jag också är det. Vi åkte ut till havet en sväng så hon fick springa av sig lite på klipporna för i kväll bli hon helt ensam då vi vi ska gå på bio och kika på nya Narniafilmen.

Ovido - Quiz & Flashcards