Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 20 juli 2009

Av J P - 20 juli 2009 12:31

I går var det sökträning i världens klibbigaste och fuktigaste väder. Fy!

Vi var bara tre stycken och då är det lite bökigt om man som jag vill ha popup på varje slag. Men med gemensamma krafter så fixades det bra ändå. Mindre bra var väl Heidis prestation, hon är komplett galen när det kommer till bruksarbete. Kombinationen högtempererat och en extrem arbetslust gör att hon inte riktigt håller i hop ännu. Men med lite mognad och rutin så ska det nog bli bra det med. Förmågan att använda nosen visar hon i alla fall. Det där med avstånd har hon inte riktigt haft tid att luska ut men när hon inte hittar figuranten vänder hon och springer upp i vind, sniffar, får vittring på figuranten och vänder tillbaks.

Som sagt, vilja och näsa finns, nu ska bara resten av bitarna på plats med :-) Tur att hon med sitt temperament har fått förmågan att slappna av mellan varven *pust* annars så hade man väl blivit lika tokig själv!


För övrigt har hon för närvarande ett litet fint underbett. Bara två tänder dock, de andra är än så länge på rätt sida tandraden. Växer hon lite ojämt tro eller ska det förbli, ja det återstår att se!


Ögonkontakt är hon i alla fall bra på!

Fina fina Heidi Ho!


Ovido - Quiz & Flashcards