Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 8 september 2008

Av J P - 8 september 2008 17:28

Kuba är tillbaka!

Min duktiga, pigga och glada lilla strumpa börjar bli sig själv igen och i går på söket gick det riktigt bra. Ut som en blixt, tog rullen finfint (förutom lite snosande vid första figgen som var ny och satt bakom en låda), och in lika fort till mig. Ut som en blixt igen på påvis och glad i hågen hela tiden. Nu är matte nöjd och glad och vi kan börja dämpa nerpopparna igen.

I går var det extra roligt för då var det också en annan RR med. Superglada och tokvilda Bibi. Vilken härlig hund, där kan man snacka om energi och det är så kul att se arbetsglada och livliga RR. Det blir nog en rolig sökhund av henne och jag hoppas hon och matte kommer med många gånger.


I lördags var jag i väg till Kungälvs BK. Jag var där för att bl a kika på Leif & Åskar och Stefan & Akita som tävlade skydd och det var förstås roligt att se, speciellt när Åskar slet omkull figuranten *flinar*. Tyvärr hann jag inte stanna till slutet så jag vet inte hur det gick för dem i slutändan. Däremot fick jag äran att passa ljuvliga mallentiken Zaga under tiden och herre du milde vilken underbar hund det är!


I dag har Kuba varit med mig i skolan. Hela klassen (ca 35 personer) har varit ute i fält hela dagen vilket den här gången innebar tre timmar i skogen runt Jonsered. Kuba har verkligen blivit en otroligt lätt hund att ha med sig överallt. Hon bara är! Går lös och finns hela tiden vid min sida utan att jag behöver tänka på det.


Grattis Git & Xantha (sök), Johanna & Fnissa (sök) och Elin & Nixa (spår) som har tagit cert i helgen. Vilket gäng va!


Ovido - Quiz & Flashcards