Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 30 september 2008

Av J P - 30 september 2008 21:08

Det är hemskt vad lätt det är att hitta ursäkter till pauser i pluggandet. Bloggen bara måste uppdateras, även om jag inte har så mycket att skriva om...visst?


Nåväl, jag tycker jag förtjänar det idag då det kändes som om tentan gick bra och jag fick alla rätt på duggan (prov, test, ja mindre än tenta i alla fall) idag. Bergarter och mineraler är uppenbarligen min grej :-) Nu är det dock bara 1,5 vecka kvar till nästa tenta *pust* Vilket tempo!


Jag känner mig lite småkrasslig och väldigt trött men vi åkte ut en sväng till havet med Kuba i dag. Lite spring på klipporna är alltid trevligt även om det blåser kallt. Världens vackraste och skarpaste regnbåge fick vi se och åh vad jag ville haft kameran med. Kuba hade gjort sig väldigt fin med hela den gnistrande bågen bakom sig, jajemen!


Nej, inte mycket att skriva om i dag som sagt så nu är det dags för ytterligare ett kapitel i tegelstenen! Jag ska försöka att inte tänka på valpar, men jag är hemskt valpsjuk. Det blir ju inte bättre av att min vän Lina snart ska få hem världens sötaste lilla Elsa :-) Valpar är nog det absolut finaste som finns, ja där ligger t.o.m regnbågar i lä!


Ovido - Quiz & Flashcards