Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 12 juni 2009

Av J P - 12 juni 2009 18:16

Jaha, vad händer här då?


Husse har skaffat sig en egen fotoblogg. Den blev riktigt snygg och finns här.


Jag och Heidi har varit ute och spårat och så länge vinden ligger rätt går det kanonbra, och fort!! Men minsta lilla vinden vänder mot oss så vindar hon in slutet direkt så där måste jag vara jättenoga. Hon har i alla fall en fantastisk förmåga att använda näsan, plus ett rejält driv, och det ska bli oerhört kul att träna sök med henne. På söndag kör vi igång. Kubas tass läker fint men hon är fortfarande seg av skendräktigheten så vi väntar ett tag till.


Vi har tränat lite passivitet, bland annat på Blå stjärnan. Heidi har kommit in i en period då hon har fått lite mer myror i brallan. I bland kan hon pipa lite men över lag är hon jätteduktig på att lägga sig ner och ta det piano.


I går var det kursavslutning på valpkursen och avslut är alltid tråkigt. Men vi är ett gäng från valp- och unghundskursen som ska fortsätta att träna tävlingslydnad ihop en gång i veckan och även hyra in en instruktör. Det ska bli jättekul och en spark i röven som jag kan behöva ibland :-)


Kuba är jätteputt för att det regnar ute och vill bara vara hemma och kura. Hon är så himla pimpinett den tösen *skratt*  En annan sak är att hon avskyr cigarettrök och när vår kompis till granne röker så tittar Kuba inte ens åt hennes håll utan går bara förbi trots att grannen lockar. Röker hon inte så är Kuba jättegosig. Hon har bestämda åsikter den hunden :-)


Här är några bilder från valpkursen som Siris husse Harald har tagit:

Mycket lek som ni ser :-)





Ovido - Quiz & Flashcards