Ett riktigt hundgöra!

Alla inlägg den 29 juni 2008

Av J P - 29 juni 2008 17:08

Ja så var det dags för sökträning igen som idag gick av stapeln i Floda. Som vanligt blir Kuba i gasen bara jag packar ryggsäcken här hemma på morgonen och hon inser att vi ska träna sök. Jihaaa tänker hon och sedan är det stört omöjligt att få henne göra sina behov. En liten pink kan man väl lägga lite så där på stående fot, men nummer två får vänta tills efteråt enligt Kub. Det spelar ingen roll hur mycket jag rastar henne innan, hon är en fena på att hålla tätt...till skillnad från mina kängor *morr* Varken mina Meindl (skinn) eller mina Columbia (goretex) håller strumporna torra. Det är ju själva fanken att skor som lovar så mycket inte kan hålla tätt!

Den här gången slapp vi bli fullständigt invaderade av knott vilket var väldigt skönt, dessutom slapp vi regn. Det var fuktigt och vått men ändå skön temperatur. Rutan var väldigt kuperad så gissa vem som flåsade som en bälg när man skulle hänga med på påvisen smiley
Kuba gick ut som nummer två. Sex skick även denna gång, alla med popup eller ljudretning (på grund av terrängen). Vid skicken med popup gick hon ut relativt rakt, men vid ljudretningarna så sicksackade hon något i början på skicken. Hon går dock ut hela vägen, hämtar sin lilla rulle och kommer snabbt in till mig. Jag vet inte inte varför hon går så konstigt vid ljudretning och jag tror att jag i fortsättningen kommer skicka med popup eller ingen retning alls, det verkar som om ljudet snurrar till det för henne.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards